Το Σχολείο Μας

Το σχολείο μας είναι ένα μικρό ισόγειο κτίριο, χτισμένο το 1952. Έχει τέσσερις αίθουσες από τις οποίες οι δυο χρησιμοποιούνται σαν αίθουσες διδασκαλίας, η μία σαν αίθουσα υπολογιστών και η τέταρτη σαν αποθηκευτικός χώρος. Επίσης στο σχολείο μας υπάρχει το γραφείο των δασκάλων και η αίθουσα εποπτικών μέσων. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι ευρύχωρες και τις έχουμε στολίσει με όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές.
Στη μεγάλη αυλή του σχολείου μας περνάμε ευχάριστα τα διαλείμματα. Είναι γεμάτη δέντρα και παγκάκια για να ξεκουραζόμαστε. Έχει δύο μπασκέτες και δίχτυ για να παίζουμε βόλεϊ.
Στο σχολείο λειτουργούν δύο τμήματα. Στο πρώτο τμήμα είναι οι τάξεις Β’, Γ’ και Δ’ και στο δεύτερο τμήμα οι τάξεις Α’, Ε’ και ΣΤ’. Τα μισά μαθήματα τα διδασκόμαστε στην ελληνική γλώσσα (Ελληνικά, Γεωγραφία, Ιστορία και Αγωγή του Πολίτη) και τα άλλα μισά στην τουρκική γλώσσα (Τουρκικά, Θρησκευτικά, Μαθηματικά, Φυσική, Καλλιτεχνικά και Φυσική Αγωγή).
Στο σχολείο μας διδάσκουν δύο δάσκαλοι: ο κ. Ναλμπάντ Αλή, Διευθυντής του σχολείου και ο κ. Κωνσταντίνος Γρηγορόπουλος, υποδιευθυντής. Οργανικά τοποθετημένη στο Σχολείο μας είναι και η κ.Ευτυχία Παυλίδου αλλά επειδή δεν λειτουργεί Ολοήμερο κατά το τρέχον σχολικο έτος,  λείπει με απόσπαση σε άλλο σχολείο του νομού.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το 1ο πλαίσιο ---> το όνομα σας (*)
Το 2ο πλαίσιο ---> το email σας π.χ. mail@provider.net (*)
Το 3ο πλαίσιο ---> διεύθυνση ιστοτόπου π.χ. www.site.com
Το 4ο πλαίσιο ---> τα σχόλια που θέλετε να καταχωρήσετε